LEV

Over mij


Mijn naam is Marianne Miralles Blay- Krijnsen. Ik ben getrouwd en moeder van 2 zoons (16 en 13 jaar) en stiefmoeder van een dochter van 6.


Ons gezin bestaat uit (uitzonderlijk) hoogbegaafden in combinatie met HSP, beelddenken en NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel).


Door eigen ervaringen uit het verleden en vanuit mijn gezin, waarin meerdere kanten van hoog- en uitzonderlijk begaafdheid naar voren komen in bijzondere combinaties, ben ik me steeds meer gaan verdiepen in oplossingen voor de uitdagingen waar ik tegenaan liep met mijn kinderen.


Ik heb de opleidingen HBprofessional, Professioneel Kindercoach, HSP-coach voor kinderen en volwassenen en "Ik leer anders" gevolgd. Als HBprofessional merkte ik dat veel uitdagingen voor HB'ers zitten in het anders voelen en denken, beelddenken en de hoge(re) gevoeligheid. Door mij op deze gebieden verder te scholen heb ik kennis op mogen doen om voor veel vraagstukken oplossingen te kunnen vinden. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring mogen opdoen in het begeleiden van groepen en plusklassen, het geven van lezingen, trainingen en opleidingen, schoolondersteuningen en individuele coaching voor kinderen, jongeren en volwassenen. Op dit moment volg ik tevens de HBO opleiding Social Work.


Tijdens de coaching begeleid ik kinderen, volwassenen en gezinnen die tegen uitdagingen in het leven aanlopen. Dit kan zijn op het gebied van hoogsensitiviteit, (uitzonderlijk) hoogbegaafdheid, opvoedingen, gedrag, etc.


Via het Leer met LEV Traject begeleid ik kinderen en hun ouders en leerkrachten in een intensief traject om onderwijs passend te maken en (verdere) uitval te voorkomen.


Via lezingen en trainingen deel ik de kennis met betrekking tot hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid.


Mijn passie is mijn beroep geworden!