LEV

Workshops en (online) lezingen


WEB EVENT "COMPACTEN, VERRIJKEN OF VERSNELLEN?"

Op dinsdag 12 maart 2024 organiseert LEV van 20.00 - 21.00 uur het Web Event "Compacten, Verrijken of Versnellen?" Het blijft een dilemma, want waar doe je goed aan en wat is er nu precies nodig?


Marianne, eigenaar van LEV, is HB-professional en werkt op verschillende scholen als schoolondersteuner. Samen met het kind, de leerkracht en de ouders gaat ze op zoek naar een plan op maat om school een fijne en veilige (leer)omgeving te maken voor het hoogbegaafde kind.


Zij zal tijdens dit Web Event uitleggen welke onderwijsaanpassingen er zijn en wat dit nu precies betekent voor het kind en de leerkracht. Ook legt zij uit in welke situaties zij deze onderwijsaanpassingen inzet en waarom.Na haar lezing over dit onderwerp is er ruimte om vragen te stellen of verheldering te vragen.


Wil jij graag meer weten over de verschillende onderwijsaanpassingen voor hoogbegaafde kinderen?

Meld je dan nu aan voor het Web Event "Compacten, Verrijken of Versnellen?"


Om iedereen de kans te bieden online aan te sluiten, mag elke deelnemer zelf bepalen of er een bijdrage wordt geleverd. Lukt dit niet? Dan is dit geen enkel probleem! 


WEB EVENT "EMOTIE EXPLOSIE!"

Op donderdag 14 maart 2024 organiseert LEV van 20.00 - 21.00 uur het Web Event "Emotie Explosie!"

Wat gaat er toch allemaal om in die koppies en wat kan dat eruit knallen!


Marianne, eigenaar van LEV, is HB-professional en moeder van 2 uitzonderlijk hoogbegaafde tieners.
Samen met kinderen en hun ouders en leerkrachten kijkt ze waar de heftige emoties vandaan komen en hoe dit beter gestroomlijnd kan worden. Dit doet zij tijdens gezinscoaching, kindercoaching en schoolondersteuningen.


Marianne zal tijdens dit Web Event uitleggen wat er allemaal gebeurd in de hoofden van onze kinderen en waarom hun emoties zo explosief kunnen zijn. Ook legt zij uit hoe wij onze kinderen kunnen helpen om hier mee om te gaan.

Na haar lezing over dit onderwerp is er ruimte om vragen te stellen of verheldering te vragen.


Wil jij graag meer weten over emotie explosies van hoogbegaafde kinderen?

Meld je dan nu aan voor het Web Event "Emotie Explosie!"


Om iedereen de kans te bieden online aan te sluiten, mag elke deelnemer zelf bepalen of er een bijdrage wordt geleverd. Lukt dit niet? Dan is dit geen enkel probleem!


WEB EVENT "ONDERPRESTEREN, FAALANGST & PERFECTIONISME"

Op zaterdag 16 maart 2024 organiseert LEV van 20.00 - 21.00 uur het Web Event "Onderpresteren, Faalangst & Perfectionisme" Wat kan het op school, maar ook thuis lastig zijn om niet te kunnen presteren naar potentie! Hoe komt dit, maar ook vooral: hoe kan je dit keren of makkelijker maken voor jouw kind (of jezelf!) of leerling.


Marianne, eigenaar van LEV, is HB-professional en moeder van 2 uitzonderlijk hoogbegaafde tieners.
Tijdens de schoolondersteuningen brengt ze in kaart waar de kinderen tegenaan lopen in de klas. Door ook adviezen voor thuis te geven in de verslaglegging, kunnen onderpresteren, faalangst en/of perfectionisme van alle kanten in goede banen worden geleid, zodat een kind weer kan leren en ontwikkelen.


Marianne zal tijdens dit Web Event uitleggen wat de termen onderpresteren, faalangst en perfectionisme inhouden, hoe je het thuis én in de klas kan herkennen en zal ze vele tips geven om hier actief mee aan de slag te gaan. Na haar lezing over dit onderwerp is er ruimte om vragen te stellen of verheldering te vragen.


Wil jij jouw kind of leerling verder helpen op dit gebied? Of herken je dit in jezelf? 

Meld je dan nu aan voor het Web Event "Onderpresteren, Faalangst & Perfectionisme"


Om iedereen de kans te bieden online aan te sluiten, mag elke deelnemer zelf bepalen of er een bijdrage wordt geleverd. Lukt dit niet? Dan is dit geen enkel probleem!LEV biedt verschillende workshops en (online) lezingen aan o.a.:


  • Wat is hoogbegaafdheid?
  • Hoogbegaafd op school
  • Opvoeding en hoogbegaafdheid
  • Omgaan met overprikkeling 


Workshops en lezingen kunnen ook op aanvraag worden ingepland.

Bij workshops is er een minimaal aantal deelnemers van 6 personen.

Neem voor de mogelijkheden contact op met LEV.