LEV

Leer met LEV Traject

Op dit moment is er een wachttijd voor alle diensten van LEV tot medio maart 2024. Voor plaatsing op de wachttlijst kan je mailen met LEV.


Tijdens het Leer met LEV Traject worden kinderen door LEV ondersteund op school en/of thuis gedurende 8 weken. Het traject kan aangevraagd worden door scholen en door ouders.


Leer met LEV is bedoeld voor kinderen die het moeilijk hebben op school, eventueel uit dreigen te vallen of inmiddels helaas al uitgevallen zijn. Door samen met het kind, ouders en school aan de slag te gaan met de knelpunten willen we samen (verdere) uitval voorkomen. We onderhouden tijdens het traject en indien gewenst ook daarna zeer korte lijntjes met ouders en school, zodat we effectief aan de slag kunnen met elkaar.


Door gesprekken, observaties, trainingen en workshops op het gebied van leerstrategie├źn, cognitieve voeding, executieve vaardigheden, het hoogbegaafde brein, hoogsensitiviteit, sociale vaardigheden en beelddenken brengen we de uitdagingen van het kind in kaart en zetten we samen een plan op om van school weer een veilige (leer) omgeving te maken. Elke week volgt een uitgebreid verslag waarin we weergeven waar aan gewerkt is met elkaar en wat er is geleerd. Ook worden eventuele adviezen voor thuis en op school hierin verwerkt.


Aan het einde van het traject evalueren we met elkaar en sluiten we het traject in overleg en met een eindverslag af. Mochten de doelen onverhoopt niet binnen 8 weken bereikt worden, dan is er de mogelijkheid om per 8 weken te verlengen.


Elk kind is uniek met eigen uitdagingen, knelpunten en behoeften. Graag bespreken we in een persoonlijk, vrijblijvend en kosteloos gesprek de mogelijkheden in jullie unieke situatie. Mail voor het plannen van een gesprek of het aanvragen van meer informatie naar:


info@levenmethoogbegaafdheid.nl


Op dit moment is er een wachttijd voor het Leer met LEV Traject.

Neem voor de actuele wachttijden contact op met LEV.