LEV 

HSP-coach, beelddenk-coach en HB-professional

Over mij


Mijn naam is Marianne Logothetis- Krijnsen. Ik ben getrouwd en moeder van 2 zoons (12 en 8 jaar). Ons gezin bestaat uit hoog- en uitzonderlijk begaafden.

Al op de basisschool was mij duidelijk dat ik niet in het "normale" plaatje paste. Ik voelde mij anders, reageerde anders en speelde liever met oudere kinderen. School was voor mij een eenzame tijd. Ik deed wat ik moest doen op de basisschool en was een keurige A+ leerling, zoals het nu genoemd zou worden. Op de middelbare school begon ik echter uit te vallen. Uiteindelijk heb ik een MBO-diploma gehaald, maar ik miste uitdaging in mijn werk. Er moest toch meer zijn? 

Mijn beide kinderen liepen al snel vast op school door hun andere manier van denken, leren en voelen. In mijn zoektocht naar antwoorden en oplossingen ben ik verschillende opleidingen gaan doen. 

Ik heb de opleidingen HB-professional, professioneel kindercoach, HSP-coach voor kinderen en volwassenen en "Ik leer anders" gevolgd. Als HB-professional merkte ik dat veel uitdagingen voor HB'ers zitten in het beelddenken en de hoge(re) gevoeligheid. Door mij op deze gebieden verder te specialiseren heb ik kennis op mogen doen om voor veel vraagstukken oplossingen te kunnen vinden.        Mijn zoektocht voor de kinderen werd mijn uitdaging!

Met LEV organiseer ik verschillende activiteiten waarbij ik de hulp van opgeleide collega's inroep bij grotere groepen en het LEV! vakantiekamp. 

Tijdens de coaching begeleid ik kinderen, volwassenen en gezinnen die tegen uitdagingen in het leven aanlopen. Dit kan zijn op het gebied van hoogsensitiviteit, beelddenken, (uitzonderlijk) hoogbegaafdheid of alle drie.

Via trainingen en lezingen deel ik de kennis met betrekking tot hoogsensitiviteit, beelddenken en hoogbegaafdheid.

Met ontzettend veel plezier geef ik samen met mijn collega's bij Centrum voor Hoogbegaafdheid oudercursussen en de opleiding tot HB-professional. Ook werk ik 1 ochtend in de week als HB-begeleider bij de HBplus dagbesteding voor kinderen die (nog) niet fulltime naar school kunnen en leid ik een plusklas op een basisschool in Westfriesland. 

Mijn passie is mijn beroep geworden!