LEV 

Voor HSP'ers, (U)HB'ers en beelddenkers

Over Marianne Logothetis


Mijn naam is Marianne Logothetis. Ik ben getrouwd en moeder van 2 zoons (12 en 8 jaar). Ons gezin bestaat uit hoog- en uitzonderlijk begaafden in combinatie met HSP, beelddenken en in het geval van mijn jongste zoon NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel).

Door eigen ervaringen uit het verleden en vanuit mijn gezin, waarin meerdere kanten van hoog- en uitzonderlijk begaafdheid naar voren komen in bijzondere combinaties, ben ik me steeds meer gaan verdiepen in oplossingen voor de uitdagingen waar ik tegenaan liep met mijn gezin. 

Ik heb de opleidingen HBprofessional, professioneel kindercoach, HSP-coach voor kinderen en volwassenen en "Ik leer anders" gevolgd. Als HBprofessional merkte ik dat veel uitdagingen voor HB'ers zitten in het beelddenken en de hoge(re) gevoeligheid. Door mij op deze gebieden verder te scholen heb ik kennis op mogen doen om voor veel vraagstukken oplossingen te kunnen vinden. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring mogen opdoen in het begeleiden van groepen en een plusklas, het geven van trainingen en opleidingen en individuele coaching voor kinderen, jongeren en volwassenen.      

Met LEV organiseer ik verschillende activiteiten waarbij ik de hulp van opgeleide collega's inroep bij grotere groepen en het LEV! vakantiekamp. 

Tijdens de coaching begeleid ik kinderen, volwassenen en gezinnen die tegen uitdagingen in het leven aanlopen. Dit kan zijn op het gebied van hoogsensitiviteit, beelddenken, (uitzonderlijk) hoogbegaafdheid of alle drie.

Via trainingen en lezingen deel ik de kennis met betrekking tot hoogsensitiviteit, beelddenken en hoogbegaafdheid.

Mijn passie is mijn beroep geworden!