LEV 

Voor HSP'ers, (U)HB'ers en beelddenkers

LEV mini-symposium "Hoogbegaafd in het onderwijs"

(DIGITAAL)

Op zaterdag 2 oktober 2021 organiseert LEV een mini-symposium. Het thema van de middag is: "Hoogbegaafd in het onderwijs."


Mr. Fleur Terpstra geeft samen met haar collega Ingeborg de Groot een lezing over de rechten en plichten in onderwijsland. Fleur is een expert op het gebied van onderwijsrecht en zet zich in voor leerlingen, studenten en ouders in het onderwijs. Ingeborg heeft jarenlange ervaring in het onderwijs en heeft veel kennis van alternatieve onderwijstrajecten en persoonlijke coaching. 


Femke Hovinga geeft een lezing over executieve vaardigheden en de invloed hiervan op het leven van een hoogbegaafde. Femke is een vrouw met vele talenten en interesses. Met Talentissimo begeleidt ze mensen met een 145+ IQ, met InterIQ doet ze aan werving en selectie van hoogbegaafd talent en daarnaast zet ze zich in voor SENG (Supporting Emotional Needs of the Gifted). Tussendoor is Femke ook als edelsteenkundige afgestudeerd en heeft ze een grote bijdrage geleverd aan de nieuwe IQ-test speciaal ontwikkeld voor hoogbegaafde kinderen. 


Naast de twee zeer interessante en leerzame lezingen zal ik (Marianne Krijnsen) mijn boek "Mama, mag ik je iets vragen.." presenteren. Het boek is een autobiografisch verhaal over de ervaring van mijn zoon en mij in het onderwijssysteem. Een verhaal van jarenlang vallen, opstaan en weer doorgaan afgewisseld met gedichten die ik in deze perioden geschreven heb om al deze ervaringen een plekje te geven. 

We nodigen jou van harte uit om online aanwezig te zijn bij het mini-symposium van LEV! 


Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus hebben we gekozen voor een digitaal mini-symposium.


Datum:

Zaterdag 2 oktober 2021


Agenda:

12.45 uur: Opening

12.50 uur: Lezing Fleur Terpstra en Ingeborg de Groot

14.20 uur: Pauze

14.50 uur: Boekpresentatie Marianne Krijnsen "Mama, mag ik je iets vragen.."

15.20 uur: Pauze

15.50 uur: Lezing Femke Hovinga

17.20 uur: Afsluiting

Locatie:

Online. 

Kosten:

40 euro per persoon. Mocht je financieel niet kunnen bijdragen, maar wel graag aansluiten, neem dan contact op met LEV voor de mogelijkheden. 


Via onderstaand formulier kunt u tickets reserveren voor het LEV mini-symposium. Na reservering krijgt u de factuur toegestuurd. Na betaling van de factuur ontvangt een inlogcode voor het bijwonen van het LEV mini-symposium.

Indien er door overmachtssituaties vervanging gezocht moet worden voor één van de sprekers zal LEV niet overgaan tot het (gedeeltelijk) terugbetalen van de ticket(s), maar met de beste intenties op zoek gaan naar een goede plaatsvervanger. Overige voorwaarden kunt u vinden bij Algemene voorwaarden.