LEV 

Voor HSP'ers, (U)HB'ers en beelddenkers

LEV Kampen


LEV organiseert enkele keren per jaar het LEV! kamp. 

Er zijn 1 á 2 weekenden waarin dagkampen worden georganiseerd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. 

Tijdens de herfstvakantie zal er een LEV! vakantiekamp worden georganiseerd voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Tijdens de kampen bieden we verschillende in- en outdoor activiteiten aan. Daarnaast zal er d.m.v. psycho-educatie en groepscoaching meer inzicht ontstaan in het hoe en waarom van het eigen denken en handelen. Aan de hand van de aanmeldformulieren zal elk kind tijdens het meerdaagse kamp begeleid worden in de eigen leerdoelen. 

Voor ons zijn de sleutelwoorden: autonomie, ontprikkelen (door beweging of juist niet) en ontwikkelingsgelijken.

Het LEV! kamp wordt begeleid door 2 á 3 HBprofessionals en een vrijwilliger die allen ook ouder zijn van hoogsensitieve en hoog- en uitzonderlijk begaafde kinderen. We werken vanuit onze kennis, ervaring en ons gevoel en vinden het belangrijk dat elk kind als individu wordt gezien en gehoord. Alle kampleiders zijn in het bezit van een recente VOG.

De kosten voor deelname aan een LEV kamp bedragen tussen de 75 en 299 euro, afhankelijk van o.a. de duur van het kamp. Dit bedrag is inclusief eventuele overnachtingen, maaltijden en (gezonde) snacks, verschillende activiteiten, psycho-educatie, groepscoaching en, indien nodig, individuele coaching. Er zijn gemeenten die de kosten van het kamp via PGB willen vergoeden. Neem voor PGB mogelijkheden contact op met de eigen gemeente. 


Data 2020:

Vanwege de Corona maatregelen wachten we nog even af of we een dagkamp of een kamp met overnachtingen kunnen plannen. Kinderen die al aangemeld waren voor het meivakantie kamp blijven op de lijst staan en hebben voorrang op eventuele nieuwe aanmeldingen. Nieuwe aanmeldingen zijn op dit moment nog niet mogelijk. Meer informatie of graag op de hoogte blijven omtrent de ontwikkelingen? 

Mail ons op:

info@levenmethoogbegaafdheid.nl