LEV 

Voor HSP'ers, (U)HB'ers en beelddenkers

LEV Kampen


LEV organiseert enkele keren per jaar het LEV! kamp. 

Er zijn 1 á 2 weekenden waarin dagkampen worden georganiseerd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. 

Tijdens de meivakantie zal er een LEV! vakantiekamp worden georganiseerd voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Tijdens de kampen bieden we verschillende in- en outdoor activiteiten aan. Daarnaast zal er d.m.v. psycho-educatie en groepscoaching meer inzicht ontstaan in het hoe en waarom van het eigen denken en handelen. Aan de hand van de aanmeldformulieren zal elk kind tijdens het meerdaagse kamp begeleid worden in de eigen leerdoelen. 

Voor ons zijn de sleutelwoorden: autonomie, ontprikkelen (door beweging of juist niet) en ontwikkelingsgelijken.

Het LEV! kamp wordt begeleid door 2 á 3 HBprofessionals en een vrijwilliger die allen ook ouder zijn van hoogsensitieve en hoog- en uitzonderlijk begaafde kinderen. We werken vanuit onze kennis, ervaring en ons gevoel en vinden het belangrijk dat elk kind als individu wordt gezien en gehoord. Alle kampleiders zijn in het bezit van een recente VOG.

De kosten voor het kamp bedragen tussen de 75 en 299 euro, afhankelijk van o.a. de duur van het kamp. Dit bedrag is inclusief eventuele overnachtingen, maaltijden en (gezonde) snacks, verschillende activiteiten, psycho-educatie, groepscoaching en, indien nodig, individuele coaching. Er zijn gemeenten die de kosten van het kamp via PGB willen vergoeden. Neem voor PGB mogelijkheden contact op met de eigen gemeente. 

Direct boeken of meer informatie? Neem contact op met LEV!

Data 2020:

Dinsdag 28 april - vrijdag 1 mei 2020

We gaan in de meivakantie weer heerlijk op stap naar het Friese plaatsje Exmorra. 3 heerlijke dagen en nachten (dinsdagmiddag tot vrijdagochtend) gaan we samen spelen, leren, ervaren en vooral genieten met en van peers!

Leeftijd: 8 t/m 12 jaar (nog 7? Neem contact op voor de mogelijkheden)

Kosten: 299 euro per kind

Aanmelden: info@levenmethoogbegaafdheid.nl