LEV 

Voor HSP'ers, (U)HB'ers en beelddenkers

LEV Kampen

LEV organiseert enkele keren per jaar het LEV! kamp. 

Er zijn 2 weekenden waarin dagkampen worden georganiseerd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. 

Tijdens de meivakantie zal er een LEV! vakantiekamp worden georganiseerd voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Tijdens de kampen bieden we verschillende in- en outdoor activiteiten aan. Daarnaast zal er d.m.v. psycho-educatie en groepscoaching meer inzicht ontstaan in het hoe en waarom van het eigen denken en handelen. Aan de hand van de aanmeldformulieren zal elk kind tijdens het meerdaagse kamp begeleid worden in de eigen leerdoelen. 

Voor ons zijn de sleutelwoorden: autonomie, ontprikkelen (door beweging of juist niet) en ontwikkelingsgelijken.

Het LEV! kamp wordt begeleid door 2 á 3 HBprofessionals en een vrijwilliger die allen ook ouder zijn van hoogsensitieve en hoog- en uitzonderlijk begaafde kinderen. We werken vanuit onze kennis, ervaring en ons gevoel en vinden het belangrijk dat elk kind als individu wordt gezien en gehoord. Alle kampleiders zijn in het bezit van een recente VOG.

De kosten voor het kamp bedragen tussen de 65 en 330 euro, afhankelijk van de duur van het kamp. Dit bedrag is inclusief eventuele overnachtingen, maaltijden en (gezonde) snacks, psycho-educatie, groepscoaching en, indien nodig, individuele coaching. Er zijn gemeenten die de kosten van het kamp via PGB willen vergoeden. Neem voor PGB mogelijkheden contact op met de eigen gemeente. 

Direct boeken of meer informatie? Neem contact op met LEV!


Data 2019:

Dagkamp herfstvakantie: Zaterdag 26 en zondag 27 oktober van 10.30 tot 19.00 uur. 

Voor beide dagen wordt afzonderlijk aangemeld. We hebben een wisselend programma. Mocht u uw kind willen aanmelden voor 2 dagen dan kan dit dus ook!

Afhankelijk van het weer zullen we verschillende in- en outdoor activiteiten met de kinderen gaan doen. De focus ligt bij de dagkampen op het optrekken met peers, waarbij de verschillende aanwezige HB-professionals coaching toepassen waar nodig. Tijdens de verschillende activiteiten komen er elementen van psycho-educatie, de kracht van samenwerken en uitdagende activiteiten voorbij. 

We sluiten de dag af met een gezellig kampdiner. Bij goed weer zal dit buiten bij het kampvuur plaatsvinden. 

Doelgroep: 4 t/m 12 jaar

Locatie: Exmorra, Friesland

Kosten: 75 euro per dag, inclusief lunch, kampdiner en materialen. 130 euro voor 2 dagen. 

Aanmelden of meer info: info@levenmethoogbegaafdheid.nl


Data 2020:

28 april tot en met 1 mei 2020

LEV! vakantiekamp. Meer info volgt.