LEV 

HSP-coach, beelddenk-coach en HB-professional

Socrates groep


Socrates was een beroemde Griekse filosoof die door de verslaglegging van zijn leerlingen gezien wordt als één van de grondleggers van de westerse filosofie.

Wat is gevoel? Moet je altijd eerlijk zijn? Waar was je voordat je geboren werd? Zou een wereld zonder regels werken? 

Herkenbaar al die vragen? Kinderen kunnen de hele dag bezig zijn met het zoeken naar antwoorden op de meest uiteenlopende vragen. Vragen die wel een antwoord hebben, geen antwoord hebben of meerdere antwoorden kunnen hebben. En.. waarom kies je voor een bepaald antwoord? 

Wat is het dan heerlijk om samen met een groep andere filosofisch ingestelde kinderen te kunnen praten, denken, graven en luisteren. Door samen te filosoferen leren kinderen dat ze hun eigen ideeën mogen uitspreken, zichzelf ontdekken, anderen beter begrijpen, zich beter in anderen verplaatsen en nog veel meer! 

De Socrates groep bestaat uit 4 blokken van 4 tweewekelijkse sessies met 2 begeleiders. Er wordt per blok ingeschreven. We bespreken elk blok andere vragen, dus er kan volop gefilosofeerd worden. Het is ook mogelijk om direct voor alle blokken aan te melden in een schooljaar. In dat geval zal er een korting van 10% worden gegeven op de totaalprijs.

Leeftijd: 8 t/m 12 jaar

Dag en tijd: Donderdagmiddag 16.00 - 18.00

Kosten: 120 euro per blok. Bij aanmelding voor alle blokken zijn de kosten 432 euro per schooljaar. De facturering zal plaatsvinden voor aanvang van elk afzonderlijk blok. Bij aanmelding voor meerdere blokken zal de facturering eveneens per blok plaatsvinden.

Locatie: Westeinderweg 14, Wognum

Aanmelden/meer info: info@levenmethoogbegaafdheid.nl


Data 2019:

Blok 1:

19 september

3 oktober

17 oktober

31 oktober


Data 2020:

Blok 2:

16 januari

30 januari

13 februari

27 februari


Blok 3:

12 maart

26 maart

9 april

23 april


Blok 4:

14 mei

28 mei

11 juni

25 juni