LEV 

HSP-coach, beelddenk-coach en HB-professional

LEV Kampen

LEV organiseert enkele keren per jaar het LEV! kamp. 

Er zijn 2 weekendkampen. Een kamp voor kinderen in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar (max. 10 kinderen) en een kamp voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar (max. 10 kinderen).

Tijdens de meivakantie zal er een LEV! vakantiekamp worden georganiseerd voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Tijdens de kampen bieden we verschillende in- en outdoor activiteiten aan. Daarnaast zal er d.m.v. psycho-educatie en groepscoaching meer inzicht ontstaan in het hoe en waarom van het eigen denken en handelen. Aan de hand van de aanmeldformulieren zal elk kind tijdens het kamp begeleid worden in de eigen leerdoelen. 

Voor ons zijn de sleutelwoorden: autonomie, ontprikkelen (door beweging of juist niet) en ontwikkelingsgelijken.

Het LEV! kamp wordt begeleid door 2 á 3 HBprofessionals en een vrijwilliger die allen ook ouder zijn van hoogsensitieve en hoog- en uitzonderlijk begaafde kinderen. We werken vanuit onze kennis, ervaring en ons gevoel en vinden het belangrijk dat elk kind als individu wordt gezien en gehoord. Alle kampleiders zijn in het bezit van een recente VOG.

De kosten voor het kamp bedragen tussen de 275 en 330 euro, afhankelijk van de duur van het kamp. Dit bedrag is inclusief overnachtingen, maaltijden en (gezonde) snacks, psycho-educatie, groepscoaching en, indien nodig, individuele coaching. Er zijn gemeenten die de kosten van het kamp via PGB willen vergoeden. Neem voor PGB mogelijkheden contact op met de eigen gemeente. 

Direct boeken of meer informatie? Neem contact op met LEV!


Data 2019:

Tienerweekendkamp (12 t/m 15 jaar): 

Vrijdag 25 oktober (ontvangst tussen 16.00 en 17.00 uur) tot zondag 27 oktober 16.00 uur verblijven we in een groot huis in het prachtige Friese dorp Exmorra!

Kosten: 275 euro per kind (neem eventueel contact op met de eigen gemeente voor een PGB-aanvraag)

Data 2020:

Volgt