LEV 

HSP-coach, beelddenk-coach en HB-professional

LEV actief!


LEV organiseert met regelmaat leuke dag- avond- en meerdaagse activiteiten. Zijn er bij jou in de buurt weinig tot geen activiteiten met ontwikkelingsgelijken? LEV organiseert ook activiteiten op locatie! Neem voor meer informatie contact op met LEV!


ACTIVITEITEN:

LEV! vakantiekamp 30 april t/m 3 mei 2019

In de meivakantie van 2019 gaan we 4 dagen (3 nachten) op kamp naar het prachtige Annen, Drenthe! Het LEV! vakantiekamp is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 8 -12 jaar die vanwege een snellere overprikkeling en/of het missen van ontwikkelingsgelijken niet zo gauw deelnemen aan een regulier kamp. 

LEV heeft een groot huis gehuurd dat van alle gemakken is voorzien. De kinderen slapen op kamers met 2 tot 4 bedden en de totale groep zal niet groter zijn dan 20 kinderen. Het huis staat in een natuurrijke omgeving met hunebedden en bossen op wandelafstand. 

Tijdens het kamp bieden we elke dag verschillende in- en outdoor workshops aan. Daarnaast zal er d.m.v. psycho-educatie en groepscoaching meer inzicht ontstaan in het hoe en waarom van het eigen denken en handelen. Aan de hand van de aanmeldformulieren zal elk kind ook individueel gecoacht worden tijdens het kamp op punten die voor hem/haar van belang zijn.

Voor ons zijn de sleutelwoorden: autonomie, ontprikkelen (door beweging of juist niet) en ontwikkelingsgelijken.

Het LEV! kamp wordt begeleid door 3 HBprofessionals en een vrijwilliger die allen ook ouder zijn van hoog- en uitzonderlijk begaafde kinderen. We werken vanuit onze kennis, ervaring en ons gevoel en vinden het belangrijk dat elk kind als individu wordt gezien en gehoord. Alle kampleiders zijn in het bezit van een recente VOG.

De kosten voor het kamp bedragen €329,- per kind (betaling in max. 3 termijnen mogelijk), inclusief 3 overnachtingen, alle activiteiten en individuele- en groepscoaching. Er zijn gemeenten die de kosten van het kamp via PGB willen vergoeden. Neem voor PGB mogelijkheden contact op met de eigen gemeente. 
Direct boeken of meer informatie? Neem contact op met LEV!


Losse groep

LEV organiseert regelmatig op zaterdagen van 10.00 - 11.30 uur een losse groep bij HBcentrum in Zwaagdijk-Oost. Deze groepen bestaan uit maximaal 6 kinderen die (vermoedelijk) hoog- en uitzonderlijk begaafd zijn. Bij vele aanmeldingen zal er een tweede begeleider deelnemen en worden er maximaal 11 kinderen toegelaten.

Door middel van het samen spelen, samen een workshop doen en samen praten met ontwikkelingsgelijken, kunnen kinderen even hun batterij opladen. De losse groepen zijn geheel vrijblijvend en vrij toegankelijk. Aanmelden? Neem contact op met LEV!

De kosten van een losse groep bedragen €20,- per kind.

Data 2019:

20 april

25 mei

29 juni


HBcafé

Met enige regelmaat organiseert LEV bij Centrum voor Hoogbegaafdheid in Zwaagdijk-Oost een gezellig HBcafé. Onder het genot van een drankje en een hapje ontmoeten hoogbegaafde volwassenen en/of ouders, verzorgers, grootouders, leerkrachten, etc. van hoogbegaafde kinderen elkaar op ontspannen wijze. Elke deelnemer neemt zelf een hapje mee en draagt met 10 euro bij aan de kosten voor de drankjes. Aanmelden? Neem contact op met LEV!

Data:

Nieuwe data binnenkort beschikbaar.