LEV 

HSP-coach, beelddenk-coach en HB-professional

LEV actief!


LEV organiseert met regelmaat leuke dag- avond- en meerdaagse activiteiten. Zijn er bij jou in de buurt weinig tot geen activiteiten met ontwikkelingsgelijken? LEV organiseert ook activiteiten op locatie! Neem voor meer informatie contact op met LEV!


ACTIVITEITEN:


LEV! weekend- en vakantiekampen

Na een zeer geslaagd kamp in de meivakantie bieden we vanaf het najaar ook weekendkampen aan. In 2019 worden nog 2 weekendkampen gepland. We hebben een kamp voor kinderen in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar (max. 12 kinderen) en een kamp voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar (max. 10 kinderen).

Tijdens de kampen bieden we verschillende in- en outdoor workshops aan. Daarnaast zal er d.m.v. psycho-educatie en groepscoaching meer inzicht ontstaan in het hoe en waarom van het eigen denken en handelen. Aan de hand van de aanmeldformulieren zal elk kind tijdens het kamp begeleid worden in de eigen leerdoelen. 

Voor ons zijn de sleutelwoorden: autonomie, ontprikkelen (door beweging of juist niet) en ontwikkelingsgelijken.

Het LEV! kamp wordt begeleid door 2 á 3 HBprofessionals en een vrijwilliger die allen ook ouder zijn van hoog- en uitzonderlijk begaafde kinderen. We werken vanuit onze kennis, ervaring en ons gevoel en vinden het belangrijk dat elk kind als individu wordt gezien en gehoord. Alle kampleiders zijn in het bezit van een recente VOG.

De kosten voor het kamp bedragen tussen de 275 en 330 euro, afhankelijk van de duur van het kamp. Dit bedrag is inclusief overnachtingen, maaltijden en (gezonde) snacks, psycho-educatie, groepscoaching en, indien nodig, individuele coaching. Er zijn gemeenten die de kosten van het kamp via PGB willen vergoeden. Neem voor PGB mogelijkheden contact op met de eigen gemeente. Direct boeken of meer informatie? Neem contact op met LEV!

Data 2019:

Tienerweekendkamp (12 t/m 15 jaar): 

Vrijdag 25 oktober (ontvangst tussen 16.00 en 17.00 uur) tot zondag 27 oktober 16.00 uur in het prachtige Friese dorp Exmorra!

Kosten: 275 euro per kind (neem eventueel contact op met de eigen gemeente voor een PGB-aanvraag)


Zomeractiviteit 17 juli 2019

Op woensdag 17 juli 2019 organiseert LEV weer een leuke zomeractiviteit. Deze keer gaan we met de kinderen naar het Dijkgatbos in Wieringerwerf.

We gaan met elkaar vlotten bouwen, picknicken in het bos, varen en plezier maken met ontwikkelingsgelijken.

Heb jij jouw zwemdiploma en wil je mee? Meld je dan nu aan bij LEV! Er is plek voor maximaal 10 kinderen.

Datum: 17-07-2019
Tijd: 11.00 - 15.00 uur
Locatie: Dijkgatbos, Wieringerwerf
Kosten: 37.50 euro per kind, tweede kind zelfde gezin 35 euro
Coaches: Noëlle en Marianne
Aanmelden: levenmethoogbegaafdheid@outlook.com


Losse groep

LEV organiseert regelmatig op zaterdagen van 10.00 - 11.30 uur een losse groep bij HBcentrum in Zwaagdijk-Oost. Deze groepen bestaan uit maximaal 6 kinderen die (vermoedelijk) hoog- en uitzonderlijk begaafd zijn. Bij vele aanmeldingen zal er een tweede begeleider deelnemen en worden er maximaal 11 kinderen toegelaten.

Door middel van het samen spelen, samen een workshop doen en samen praten met ontwikkelingsgelijken, kunnen kinderen even hun batterij opladen. De losse groepen zijn geheel vrijblijvend en vrij toegankelijk. Aanmelden? Neem contact op met LEV!

De kosten van een losse groep bedragen €20,- per kind.

Data 2019:

25 mei

29 juni


HBcafé

Met enige regelmaat organiseert LEV bij Centrum voor Hoogbegaafdheid in Zwaagdijk-Oost een gezellig HBcafé. Onder het genot van een drankje en een hapje ontmoeten hoogbegaafde volwassenen en/of ouders, verzorgers, grootouders, leerkrachten, etc. van hoogbegaafde kinderen elkaar op ontspannen wijze. Elke deelnemer neemt zelf een hapje mee en draagt met 10 euro bij aan de kosten voor de drankjes. Aanmelden? Neem contact op met LEV!

Data:

31 mei 2019 (20.00 - 22.30 uur)