LEV 

Voor HSP'ers, (U)HB'ers en beelddenkers

Ben jij (uitzonderlijk) hoogbegaafd, hoogsensitief, een beelddenker? 

Voel je welkom bij LEV!


LEV helpt jou verder!

LEV is gespecialiseerd in hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit en beelddenken en biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van coaching, advies, begeleiding, activiteiten, lezingen, trainingen en workshops voor volwassenen en kinderen. 


Heb jij behoefte aan coaching thuis, op school, in de praktijk of online?

Vind je het lastig om je staande te houden in de klas, op het werk of in het gezin? Er kan sprake zijn van pesten, (faal)angst, onderpresteren, een gebrek aan uitdaging, niet passende opvoedstijlen, een niet passende werksituatie, burn-out of bore-out. Samen kijken we naar de uitdagingen: Wat heb jij nodig om te kunnen en mogen zijn wie jij bent? Hoe kan jij weer groeien en bloeien? Door middel van enkele coaching sessies, individueel of met het gezin, brengen we jouw behoeften in kaart en vertalen dit naar aanpassingen op school, het werk en/of thuis en kijken we welke leerdoelen jij voor jezelf kan stellen. 

Op dit moment is er een wachttijd voor individuele coaching. Neem voor de actuele wachttijden contact op met LEV. 


Heeft jouw kind behoefte aan een veilige (leer)omgeving?

Samen gaan we de uitdaging aan door middel van het Leer met LEV traject! Een intensief traject van 8 weken waarin we met jouw kind, jullie als ouders en school gaan kijken waar de knelpunten zitten en hoe we deze kunnen oplossen of makkelijker kunnen maken. 

Op dit moment is er een wachttijd voor het Leer met LEV Traject. Neem voor de actuele wachttijden contact op met LEV.


Heb jij behoefte aan meer kennis over hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit en/of beelddenken? 

LEV geeft trainingen, cursussen, workshops en lezingen op maat voor kinderen, volwassenen, ouders/verzorgers, leerkrachten, intern begeleiders, professionals in de zorg, etc. Door kennis op de verschillende gebieden te delen blijf je up to date en kan je deze kennis ook direct inzetten in de praktijk. Door kleine of grotere aanpassingen te doen thuis, op school of op het werk kan je een wereld van verschil maken!