LEV 

Voor HSP'ers, (U)HB'ers en beelddenkers

Welkom bij LEV!


Ben jij hoogsensitief, (uitzonderlijk) hoogbegaafd, een beelddenker? Of misschien wel alle drie? LEV helpt jou verder!

LEV is volledig ingericht op deze doelgroepen en biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van coaching, advies, begeleiding, delen van kennis, activiteiten, cursussen, trainingen en workshops voor kinderen, jongeren en volwassenen. 


Heb jij behoefte aan coaching thuis, op school, in de praktijk of online?

Vind je het lastig om je staande te houden in de klas, op het werk of in het gezin? Er kan sprake zijn van pesten, een gebrek aan uitdaging, niet passende opvoedstijlen, een niet passende werksituatie, relatie- en/ of gedragsproblematiek. Samen kijken we naar de uitdagingen: Wat heb jij nodig om te kunnen en mogen zijn wie jij bent? Hoe kan jij weer groeien en bloeien? Door middel van enkele coaching sessies, individueel of met het gezin, brengen we jouw behoeften in kaart en vertalen dit naar aanpassingen op school, het werk en/of thuis en kijken we wat je zelf zou kunnen doen om je beter te voelen.


Heb jij behoefte aan een veilige (leer)omgeving?

Samen gaan we de uitdaging aan door middel van het Leer met LEV traject! Een intensief traject van 8 weken waarin we met ouders, school, LEV en natuurlijk het kind gaan kijken waar de knelpunten zitten in en hoe we deze kunnen oplossen.


Heb jij behoefte aan peers?

Door het aanbieden van activiteiten voor kinderen en volwassenen biedt LEV de mogelijkheid om peers te ontmoeten. In de vakantie organiseert LEV leuke dag(deel)activiteiten. Ook staan er regelmatig weekend- en vakantiekampen op de agenda! Gedurende het schooljaar kunnen kinderen aansluiten bij de Columbusgroep. Voor volwassenen is er de maandelijkse koffieochtend en de 2-maandelijkse LEV inspireer avonden. 


Heb jij behoefte aan meer kennis over hoogsensitiviteit, beelddenken en/of hoogbegaafdheid?

LEV geeft trainingen, cursussen, workshops en lezingen op maat voor kinderen, volwassenen, ouders/verzorgers, leerkrachten, intern begeleiders, professionals in de zorg, etc. Door kennis op de verschillende gebieden te delen blijf je up to date en kan je deze kennis ook direct inzetten in de praktijk. Door kleine of grotere aanpassingen te doen thuis, op school of op het werk kan je een wereld van verschil maken!