LEV 

Voor HSP'ers, (U)HB'ers en beelddenkers

Columbus junior groep


De Columbus junior groep is speciaal voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 6 jaar die wel wat extra uitdaging kunnen gebruiken. De groep komt elke schoolweek samen op zaterdagochtend van 10.00 - 12.00 uur. In tegenstelling tot de reguliere Columbus groep werken we niet met vaste thema's, maar zullen we per week een interessant en uitdagend onderwerp aansnijden waar we met de kinderen mee gaan werken.

Het doel van Columbus junior is ontdekken, leren en spelen met peers in een veilige omgeving met een groep van maximaal 8 deelnemers. De groep wordt begeleid door 1 á 2 ervaren HB-professionals (afhankelijk van de groepsgrootte).

Na de groep is er altijd kort de tijd om vragen te stellen. Eens per 3 maanden schrijven we voor elk kind een verslag ter voorbereiding op het daaropvolgende oudergesprek. Tijdens dit gesprek kijken we wat jouw kind nodig heeft en hoe we dat samen, thuis en/of op school kunnen realiseren. De groep kan een mooie voorbereiding zijn voor peuters waarvan handvatten nodig zijn voor het starten op school. Voor kleuters die al gestart zijn kan er meegekeken worden of er nog aanvullende lesstof nodig is op school om de cognitieve voeding veilig te stellen.

Het kan best spannend zijn om deel te nemen aan een nieuwe groep. Past het wel bij jouw kind en biedt het voldoende uitdaging en ontwikkelingsgelijken? Om hier samen naar te kunnen kijken bieden we de mogelijkheid om één of meerdere keren mee te doen met de groep zonder verdere verplichting van deelname. Mocht het bevallen, dan kunnen we overgaan tot vaste inschrijving voor de groep. Bij vaste inschrijving geldt een opzegtermijn van 4 weken (zie: algemene voorwaarden)

Aanmelden of meer informatie?

info@levenmethoogbegaafdheid.nl

Kosten: 20 euro per bijeenkomst (ook bij éénmalige deelname)


Op dit moment zijn er nog enkele plekken voor nieuwe aanmeldingen.