LEV 

Voor HSP'ers, (U)HB'ers en beelddenkers

Columbus groep 


De Columbus groep is speciaal voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar die (vermoedelijk) hoogbegaafd zijn. De groep komt vanaf 1 september 2020 elke schoolweek samen op zaterdagmiddag van 13.30 - 15.30 uur. Elke week zijn er leuke, verrassende, leerzame en uitdagende workshops en is er volop de gelegenheid om contact te maken met ontwikkelingsgelijken. 

Het doel van de Columbus groep is ontdekken, leren en spelen met peers in een veilige omgeving met een groep van maximaal 8 deelnemers. De groep wordt begeleid door 1 á 2 ervaren HB-professionals (afhankelijk van de groepsgrootte).

Na de groep is er altijd kort de tijd voor ouders om vragen te stellen. Eens per 3 maanden schrijven we voor elk kind een verslag ter voorbereiding op het daaropvolgende oudergesprek. Tijdens dit gesprek kijken we hoe het met jouw kind gaat in de groep en of er nog dingen zijn die we samen aan kunnen pakken. 

Het kan best spannend zijn om deel te nemen aan een nieuwe groep. Past het wel bij jouw kind en biedt het voldoende uitdaging en ontwikkelingsgelijken? Om hier samen naar te kunnen kijken bieden we de mogelijkheid om één of meerdere keren mee te doen met de groep zonder verdere verplichting van deelname. Mocht het bevallen, dan kunnen we overgaan tot vaste inschrijving voor de groep. Bij vaste inschrijving geldt een opzegtermijn van 4 weken (zie: algemene voorwaarden)

Aanmelden of meer informatie? Mail ons op:

info@levenmethoogbegaafdheid.nl

Kosten: 20 euro per bijeenkomst (ook bij éénmalige deelname)


Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe aanmeldingen.